Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Technical support team

General enquiries and technical issues

 Sales team

Pre-sales questions

 Billing team

Accounting issues

 NOC team

Network operation center